bel ons

Coronazomer - actie

90% van onze eigenaars bieden gratis corona-annulatie. Vraag ernaar bij uw boeking!

Bent u op zoek naar een heerlijke vakantie, maar wél veilig tegen de corona-epidemie? Waar beter dan in een rustig, afgelegen vakantiehuis in de Provence?

In kleine familiekring heerlijk genieten onder de Zuiderse zon... Social distancen met een glaasje rosé aan het zwembad. Blijf in uw kot - en wat voor een kot!

Maar wat dan als de grenzen deze zomer gesloten blijven? Of de quarantaine-maatregelen zo streng zijn dat u enkel in uw eigen hoofdverblijfplaats mag blijven?

Vakantiehuizen Provence biedt de oplossing: boek vanaf 20 april 2020 uw vakantie voor de zomer van 2020, en wij bieden u een gratis annulatie in geval van Corona-maatregelen aan. Bovendien betaalt u niets tot één week voor afreis. Kan de reis - helaas - niet doorgaan, dan verliest u dus ook niets.

Bekijk hieronder in detail de voorwaarden:

voorwaarden gratis corona annulatie

 • aanbod uitsluitend geldig voor boekingen vanaf 20 april 2020 voor een verblijf tussen 15 mei 2020 en 30 september 2020
 • aanbod enkel geldig voor specifieke promoties met de vermelding " gratis corona-annulatie "
 • aanbod geldig onder voorbehoud van beschikbaarheid
 • géén voorschot vereist
 • géén dossierkosten
 • huur, supplementen en waarborg slechts te betalen 7 dagen voor afreis
 • géén kosten indien de reis niet kan doorgaan o.w.v. één van de volgende redenen:
  • van overheidswege gesloten grenzen in Frankrijk en/of het land waarin u woont
  • van overheidswege opgelegde maatregelen die het reizen naar uw vakantiehuis verbieden in Frankrijk en/of het land waarin u woont
  • ziekenhuisopname of verplichte thuis quarantaine van uzelf, één van uw reisgenoten of een familielid in de eerste graad (ouder, kind) van uzelf of één van uw reisgenoten - mits voorleggen van een doktersattest
  • overlijden van uzelf, een van uw reisgenoten of een familielid in de tweede graad (ouder, grootouder, kind, kleinkind, broer of zus) binnen de twee weken voorafgaandelijk aan de reis - mits voorleggen van een bewijs
 • de huur is definitief verworven bij het in ontvangst nemen van de sleutel van de vakantiewoning bij aankomst. Indien u uw reis nadien dient te onderbreken o.w.v. een van bovengenoemde redenen, zullen de gemaakte kosten niet vergoed worden.
 • naam, voornaam, adres en geboortedatum van alle leden van het reisgezelschap dienen bij reservatie te worden doorgegeven, of anders zo snel mogelijk nadien. Indien de naam van de reisgenoot niet voorafgaandelijk is doorgegeven aan Vakantiehuizen Provence, kan in hun plaats geen aanspraak gemaakt worden op de kosteloze annulatie o.w.v. ziekenhuisopname, verplichte thuis quarantaine of overlijden.
 • wenst u te annuleren om een andere dan bovengenoemde reden, dan zijn onze algemene voorwaarden (in bijlage aan de huurovereenkomst) van toepassing. Wij raden u aan een bijkomende annulatieverzekering te nemen indien u vreest uw reis te moeten annuleren om niet-corona gerelateerde redenen.

90% van onze eigenaars bieden gratis corona-annulatie. Hieronder een greep uit ons aanbod

Staat de door u gewenste periode of uw droomhuis er niet tussen?
Mail ons gerust met uw wensen, en wij geven u een real-time update van de nog beschikbare woningen - mét gratis corona annulatie uiteraard!
Boekingen lopen momenteel zo snel dat het niet altijd mogelijk is de promoties up to date te houden. Wij danken u voor uw begrip.

Mérindol II
aug.- sept. 2020
Aubignan III
22 - 29 aug 2020
vakantiewoning Mormoiron
september 2020
Crillon IV
13 - 20 september 2020
Malaucène III
september 2020
Bédoin III
zomer 2020