href="://statcounter.com/" target="_blank"> class="statcounter"
src="//c.statcounter.com/7262441/0/f458bb47/1/" alt="web
analytics">

bel ons

FAQ

Kan ik veilig boeken bij vakantiehuizen provence?
Ja. Vakantiehuizen Provence is een website van Ventoux Immo Provence, een in Frankrijk gevestigd immokantoor. We zijn derhalve onderhevig aan de Franse wetgeving, die overigens streng toekijkt op de gehele immosector. Boeken kan u bij ons dus met een gerust hart!Waar vind ik jullie bedrijfsgegevens?
Onze bedrijfsgegevens kan u vinden op de pagina mentions légales.Is vakantiehuizenprovence.be een veilige website?
Onze site is inderdaad veilig, die onder andere over een SSL certificaat beschikt. Hierdoor garanderen we een veilige behandeling van uw gegevens. Het bewijst bovendien dat we de wettelijke eigenaar zijn van deze site, en beschermt zo tegen phishing.
Meer info over SSL-certificaten vindt u onder meer hier.Waarom geven jullie het exacte adres van jullie vakantiewoningen niet weer?
Dit doen we om de huizen te beschermen tegen diefstal. Veel vakantiehuizen worden immers niet bewoond tijdens de wintermaanden. Dankzij de gedetailleerde beschrijving van de woning en haar inboedel, kan iemand met slechte bedoelingen perfect weten welke huizen interessant zijn voor een onverwacht bezoekje wanneer eigenaars en huurders niet aanwezig zijn. Vandaar dat we op onze site enkel een algemeen beeld geven van de ligging. Wanneer u boekt, krijgt u uiteraard wel een gedetailleerde routebeschrijving.
Heeft u toch een vraag over de exacte ligging van het huis dat u wenst te boeken? Contacteer ons gewoon en we helpen u graag!Ik vind nergens de beschikbare weken van jullie huizen?
Op onze site geven we nooit de beschikbare periodes weer. Wij vragen de eigenaars het ons steeds onmiddellijk te laten weten wanneer hun huis niet meer beschikbaar is. Soms vergeet men dat wel eens, of kan er enige tijd over gaan vooraleer ze ons op de hoogte brengen. We willen absoluut voorkomen dat we een bepaalde week als beschikbaar aangeven op onze site, terwijl dat in werkelijkheid niet zo is. Daarom kiezen we ervoor geen info over de beschikbare periodes door te geven.Wanneer zijn jullie zwembaden open & verwarmd?
Dit hangt af van de eigenaar. Neem bij twijfel zeker contact met ons op.
Over het algemeen zijn de zwembaden in wintermodus tussen oktober en april. In de zomer is het vaak zo warm dat de zwembadverwarming uit staat. De Provence kent ongeveer 300 zon-dagen per jaar, maar desondanks kan het in de winter, het late najaar of het vroege voorjaar ook - zeker 's nachts - aanzienlijk afkoelen tijdens de nacht. Het is dan ook niet mogelijk de zwembaden ten allen tijde verwarmd te houden.Ik las onlangs onheilspellende berichten van mensen die een woning huurder die in werkelijkheid niet bestond. Hoe kan ik zeker zijn dat ik bij Vakantiehuizen Provence wel veilig kan boeken?
In tegenstelling tot veel andere kantoren, hebben wij al onze huizen persoonlijk bezocht. Ook met de eigenaars hebben we persoonlijk contact.
Malafide personen trachten vaak huizen te verhuren die niet bestaan. Zij kopiëren foto's en beschrijvingen van woningen die ze elders op het internet vonden en plaatsen dan een zoekerje onder hun eigen naam, vaak tegen een opvallend lage, aantrekkelijke prijs. Eenmaal ze een aantal mensen hebben opgelicht, wordt het zoekertje al snel verwijderd. Hierdoor zijn sites met verhuur tussen particulieren vrij kwetsbaar: éénzelfde oplichter kan immers onder telkens een andere valse naam een huis te huur aanbieden.
Wanneer het gaat om een grote site met verschillende huizen (zoals wij), dan wordt het al veel moeilijker: er kruipt immers erg veel werk in het opstellen van de annonces. De eigenaar van een individuele site is ook veel makkelijker traceerbaar dan een particulier op een zoekertjessite.
Vakantiehuizen Provence beschikt bovendien over een SSL certificaat. Hierdoor garanderen we een veilige behandeling van uw gegevens. Het bewijst bovendien dat we de wettelijke eigenaar zijn van deze site, en beschermt zo tegen phishing.